Over ons

Onze
creatieve
slagkracht.

We gaan je niet vertellen over onze zolderkamer-geschiedenis of awards die wel (of niet) hebben gewonnen. Vertrouwen krijg je door een kijkje te nemen bij onze cases en de lijst van klanten waar we al vele jaren voor werken. Wat we verder hebben gedaan doet er niet zoveel toe, wat we voor jou kunnen betekenen, da’s belangrijk! Want we doen wat we beloven. Wil je spijkers met koppen slaan en welbeslagen ten ijs komen voor jouw volgende event? Dat regelen we voor je. Sterker nog: we houden ervan. Pink Lemon werkt met een flexibele schil van ervaren professionals om ieder idee tot leven te brengen.

Corien Rösken

Corien Rösken

Corien’s dresscode is ‘handen uit de mouwen’ en conceptueel sterk. Het is daarom dat ze van ‘niets’ ‘iets’ kan maken. Vergunningsaanvragen, stroomplannen, capaciteitsberekeningen en inspirerende programma: ze regelt alles waar jij niet aan wilt of kunt denken. Brengt haar bak aan ervaring met een Achterhoekse nuchterheid en staat tijdens ieder overleg en event met beide benen stevig in d’r schoenen. Daarnaast is ze overigens ook gewoon hartstikke gezellig. Ze heeft een onbegrijpelijke voorliefde voor ketchup, maar het enige dat je écht hoeft te snappen is dat Corien het regelt. En goed ook!

Kim de Vos

Kim de Vos

Kim is de reden dat een event niet alleen gewoon rammend goed gedraaid wordt, maar dat de weg ernaartoe leuk is. Letterlijk, want haar Google Maps is een verzameling fantastische plekken en ondernemers, hier vind je geweldige tips. Voor je het door hebt is ze onderdeel van je team en neemt ze de rest mee in haar enthousiasme. Ze heeft een neus voor slimme oplossingen. Haar visueel creatieve kracht is haar geheime wapen: vormgeven kan ze namelijk ook. Is daarnaast niet snel van d’r stuk te krijgen. Da’s precies wat je wil van zoiets leuks-maar-complex als een event.

Diederick Vette

Diederick Vette

Vertaalt creatieve ideeën naar technische werkelijkheid. Zag het licht toen-ie doorhad hoeveel moois hij met z’n achternaam kon doen en heeft derhalve een indrukwekkend portfolio “Vette Projects”. Van zijn input en aanwezigheid kun je niet anders dan glimlachen, en al die positieve energie komt tot leven in een knap staaltje event techniek, beter dan je zelf ooit had durven dromen. Zelfs het bedenken van mogelijkheden kun je aan hem overlaten.

Suzanne van der Eerden

Suzanne van der Eerden

Heet van der Eerden, maar ís van de woorden. Creatief schrijver en denker; een brainstormende wervelwind. Maakt graag gebruik van de weidse ruimte die er juist buiten de lijntjes is en verwoordt ideeën en informatie op zo’n manier dat de echte magie tussen de regels te lezen valt. Schrijft mee aan pitches en communicatietrajecten en helpt zo jou je verhaal bij de directie, collega’s en doelgroep over de bühne te brengen. Als het even kan met een geroosterde boterham met kaas in d’r hand. Deze vrouw heeft alle keukens van de wereld gezien, geproefd en gekookt en tóch is dat het lekkerst wat er is. Zo gewoon gebleven, die meid.

© Copyright Pink Lemon Events 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen
0.00

vimeo-video-