Vaste klant

Jaar na jaar samenwerken betekent dat je met elkaar kunt lezen en schrijven. Aan één woord genoeg hebt. En in ons geval: moeiteloos een perfecte, verrassende feestavond kunt organiseren. 

In opdracht van Vaste opdrachtgever
Vaste klant

Nieuwe samenwerkingen zijn prachtig, vertrouwde samenwerkingen zijn fantastisch.

Het daagt ons uit en geeft ons de kans de relatie telkens te versterken. Voor een van onze vaste opdrachtgevers organiseren we al jaren het medewerkersfeest, bijvoorbeeld rond Kerst of Nieuwjaar. De uitgangspunten zijn duidelijk: houd het regionaal en stel waardering centraal.

Vaste klant
Vaste klant
Vaste klant
Vaste klant
Vaste klant

Elk jaar weer
weten te verrassen

Telkens binnen een regio blijven en toch verrassen met een perfecte locatie: dat lukt alleen als je er ziel en zaligheid in stopt. Waar normaal gesproken het concept leidend is, draaien we het dan ook om. Welke locatie is perfect voor onze opdrachtgever en haar +300 medewerkers en hoe kunnen we het plaatje compleet maken? Zo besloten we het succes van de complimentenmeisjes een jaar later te overtreffen met de complimenten boys: het management dat op de dansvloer persoonlijke kaartjes schreef voor de medewerkers. Memorabel!

Ken je mensen, juich ze toe!

Voorop staat dat dit feest voor iedereen moet zijn. De locatie sluit daar geografisch op aan, maar de invulling ook. We geven het feest wél een thema mee, maar geen dresscode. Dat werkt hier het beste en houdt de opkomst hoog. Heel hoog! Het uiten van waardering, wat voor de directie zo belangrijk is, vindt ook haar weg. Zij het in het thema “De Oscars”, waar teams trofeeën uitgereikt kregen, of in het thema The Great Gatsby, waar het er vooral om ging dat medewerkers zich mochten onderdompelen in groots genieten. Nu al zin in volgend jaar!

Bekijk ook

Of het nu gaat om omvangrijke projecten of kleinere initiatieven, van intieme bijeenkomsten tot uitbundige feesten, wij bieden voor elk evenement een geschikte en eervolle invulling.
© Copyright Pink Lemon Events 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen
0.00

vimeo-video-