Anno 2023 vlieg je al je medewerkers niet meer in, is de duurzame gedachte van CCV. Dus gingen we voor het 65-jarig jubileum en de lancering van de nieuwe, futureproof branding voor een tour. Met een CCV gebrande trailer gingen we op pad en gaven we tijdens het event terug aan de locals én de omgeving van het event. 

CCV Tour
In opdracht van CCV Group
CCV Tour

Klaar zijn voor de toekomst, wat betekent dat vandaag de dag? Duurzaamheid is een belangrijke pijler voor CCV, die ter ere van haar jubileum ook haar huisstijl vernieuwde. Het bedrijf heeft kantoren in Nederland, België en Duitsland en na jaren van samenwerken weten we: elk kantoor en land heeft haar eigen identiteit. Om lokale karakters en tegelijk duurzaamheid centraal te stellen, deden we het anders dan anders. We vroegen medewerkers niet af te reizen naar één kantoor; wij kwamen naar hen toe!

CCV serves the future: Hoe (be)dienen we de eigen medewerkers? Da’s food for thought, dat we tijdens het zomerevent met een grote glimlach tot ons nemen. Halverwege het jubileumjaar is het tijd voor een stukje vieren en verbinden door een tour langs vier locaties.

  • De toekomst vraagt om duurzaam: niet honderden collega’s laten reizen, maar hen opzoeken op locatie.
  • Een futuristische CCV branded foodtrailer voor een heerlijk zomerse barbecue en vibe: let’s marinate and celebrate.
  • Bijkomend voordeel: extra (gratis) zichtbaarheid dankzij de combinatie van een CCV-branded trailer en het bezoeken van de verschillende vestigingen.
CCV Tour
CCV Tour
CCV Tour
CCV Tour
CCV Tour
CCV Tour
CCV Tour
CCV Tour

Waarom van ver halen
als het dichtbij
het allerlekkerst is?

Zowel het vervoer als de catering was duurzaam en lokaal. We werkten met lokale, seizoensgebonden producten en cateraars die precies wisten wat de gasten wilden. Eventcatering ziet er in Duitsland heel anders uit dan België en Nederland, en andersom. Door beter aan te sluiten op de wensen gingen we voedselverspilling tegen. Kon het nog mooier?

Samenwerken met betekenis

Absoluut! Want terwijl we druk bezig waren met de opbouw en productie, konden medewerkers deelnemen aan een van de workshops of activiteiten waarmee ze zelf actief teruggaven. Een insectenhotel bouwen, op bezoek bij en spelletjes doen in een lokaal verzorgingstehuis of afval prikken in de omgeving van het event. Juist na die inspanning was de ontspanning door lekker eten en borrelen met collega’s, een kers op de taart!

En in het kader van duurzaam doen: als je een kolossale eventrailer voorziet van volledige branding, waarom maar één keer gebruiken? Lees hier meer over het CCV zomerevent, waar de trailer opnieuw zijn intrede deed.

Bekijk ook

Of het nu gaat om omvangrijke projecten of kleinere initiatieven, van intieme bijeenkomsten tot uitbundige feesten, wij bieden voor elk evenement een geschikte en eervolle invulling.
© Copyright Pink Lemon Events 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen
0.00

vimeo-video-