Bredenoord
85 jaar

Voor het 85-jarig bestaan van Bredenoord pakten we groots uit op de inhoud. In één weekend maakten relaties, studenten, medewerkers én potentiële nieuwe collega’s kennis met de trots en expertise van het bedrijf. Hier vierden we feest en vierde innovatie hoogtij!

Bredenoord 85 jaar
In opdracht van Bredenoord
Bredenoord 85 jaar

Nieuwe samenwerkingen zijn prachtig, vertrouwde samenwerkingen zoals met Bredenoord zijn fantastisch.

Bredenoord wilde vieren! Gaan we regelen. Een jubileum biedt daarnaast ruimte voor zoveel meer dan alleen maar feest. Natuurlijk hef je het glas met de mensen waarmee je het elke dag waarmaakt. Maar als je dan toch bezig bent; pak het moment. Met het meerdaagse event “Welcome to the powerzone” zetten we iets memorabels neer. In dit geval besloten we HR een podium te bieden en geïnteresseerde studenten en professionals onderdeel te maken van de viering.

Bredenoord 85 jaar
Bredenoord 85 jaar
Bredenoord 85 jaar
Bredenoord 85 jaar
Bredenoord 85 jaar
Bredenoord 85 jaar
Bredenoord 85 jaar
Bredenoord 85 jaar

Van innovatieplein naar feestzaal
en van informeren naar entertainen

Op donderdag ontvingen wij klanten, partners en leveranciers. Op vrijdag stond de dag in het teken van de Energiemakers van de toekomst, namelijk de studenten die een kijkje kregen in de keuken. Op zaterdag werd het terrein aangepast naar een ultieme feestsetting. Waar we de medewerkers uitnodigen om 85 jaar Bredenoord samen te vieren. Welcome to the Powerzone, waar we ons opladen met goede muziek, heerlijk eten en veel gezelligheid. Want die power die zit er al 85 jaar in!

The show must go on!

Het mooiste aan dit alles was misschien wel het feit dat het eigen terrein voor één weekend volledig omgetoverd werd.  En het even helemaal anders doen vraagt om een goed gesprek en een dijk van een strakke voorbereiding en planning. Dus daar begonnen we mee: om tafel om de doelstellingen en wensen duidelijk te krijgen. Zo ontstond ruimte voor meer inhoud en zag iedereen de meerwaarde van een event op eigen terrein. Wat op zondag nog “gewoon” een parkeerplaats was, was op vrijdag getransformeerd tot een evenemententerrein. En dat terwijl ondertussen het werk gewoon doordraaide!

Bekijk ook

Of het nu gaat om omvangrijke projecten of kleinere initiatieven, van intieme bijeenkomsten tot uitbundige feesten, wij bieden voor elk evenement een geschikte en eervolle invulling.
© Copyright Pink Lemon Events 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen
0.00

vimeo-video-