Bol Surprise Jubileum Weekend

Waarom zou je vertellen wat je gaat doen tijdens een weekend weg met 350 collega’s en hun partners, als je het ook een grote verrassing kunt houden? Zo werd het allerleukste aan dit event misschien nog wel de weg ernaartoe: vol teasers en daardoor ook; veel betrokkenheid tijdens het weekend zelf.

Bol Adviseurs
In opdracht van Bol Adviseurs
Bol Surprise Jubileum Weekend

Voor het zeventigste jubileum van Bol Adviseurs deden we het even helemaal anders: de gasten wisten nagenoeg van niets. Surpreis! 

Bol Adviseurs bestond zeventig jaar. Om dit te vieren, stelden we een volledig verzorgd verrassingsweekend samen voor alle medewerkers en hun partners. We pakten het anders dan anders aan en dat maakte het nog zoveel beter dan verwacht.

In plaats van activiteiten te delen, kregen gasten een keuze: wil je adrenaline of cultureel. Stukje bij beetje lichten we tipjes van de sluier, maar pas bij aankomst leerden ze welke stad ze gingen ontdekken, waar ze verbleven en hoe groot het feest precies was. Juist daarom staken we veel aandacht in het communicatietraject vooraf.

Bol Surprise Jubileum Weekend
Bol Surprise Jubileum Weekend
Bol Surprise Jubileum Weekend
Bol Surprise Jubileum Weekend
Bol Surprise Jubileum Weekend
Bol Surprise Jubileum Weekend

Verschillende programma's
voor een beleving
op maat

Dankzij kennis van de organisatie en haar mensen was een locatie voor het weekend snel gekozen: Rotterdam had alles wat ze zochten. Daarna puzzelden we twee volwaardige dagprogramma’s en een plenair avond- en ochtendprogramma in elkaar. Op maat gemaakt om verwachtingen te overtreffen: het werd met luid gejuich ontvangen.

Het jubileum als vertrekpunt, de kernwaarden en visie als stip
op de horizon.

Bol’s kernwaarden en de visie bepaalden de kaders. Wij gaven er invulling aan en zochten ook juist buiten de lijntjes naar dé perfecte plek. Locatie, activiteiten en entertainment: de link tussen programma en propositie was glashelder. Het resultaat mocht er zijn! Iedereen binnen het bedrijf was aanwezig en het programma sloot haarfijn aan bij de behoefte van de doelgroep!

Bekijk ook

Of het nu gaat om omvangrijke projecten of kleinere initiatieven, van intieme bijeenkomsten tot uitbundige feesten, wij bieden voor elk evenement een geschikte en eervolle invulling.
© Copyright Pink Lemon Events 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen
0.00

vimeo-video-