Congrestival
75 jaar ADS Groep

Onderscheidend vakmanschap verdient een podium van formaat. Voor het 75-jarig bestaan doken we in de wereld van bouw in de publieke sector en hesen een inhoudelijk congres in een nieuw, feestelijk jasje: een congrestival dat het eigen terrein onherkenbaar goed transformeerde tot heus festivalterrein.

 

ADS Groep
In opdracht van De ADS groep
Congrestival  75 jaar ADS Groep

ADS Groep is al 75 jaar dé solide bouwpartner voor de publieke sector. Door het onderscheidende vakmanschap en jarenlange ervaring zetten zij zich in voor opdrachtgevers en ketenpartners in het openbaar bestuur, de zorg, het onderwijs en de watersector. Dit event bracht een ode aan het samenspel tussen gastheer en bezoeker.

Wij bouwen solide evenementen!

Ze kregen niet wat ze van ons vroegen, laten we eerlijk zijn. Geen jubileum op een externe locatie, want waar kun je beter je eigen verhaal vertellen dan in het hart van je eigen bedrijf? Tijdens het jubileumweekend kwamen gedurende drie dagen verschillende doelgroepen over de vloer. Iedere groep kreeg dan ook een programma op maat, met als enige overeenkomst het festivalterrein.

Congrestival  75 jaar ADS Groep
Congrestival  75 jaar ADS Groep
Congrestival  75 jaar ADS Groep
Congrestival  75 jaar ADS Groep
Congrestival  75 jaar ADS Groep
Congrestival  75 jaar ADS Groep
Congrestival  75 jaar ADS Groep

Het resultaat
van de juiste bouwstenen
combineren

Tijdens dit ADS Congrestival gingen de gasten en ketenpartners met elkaar in gesprek over maatschappelijke kwesties. Wat kunnen ze van elkaar leren en wat zouden ze samen verder kunnen ontwikkelen? Dankzij duidelijke keuzes in het programma en het communicatietraject kon alles per doelgroep worden afgestemd. Deelnemers droegen er zelfs actief aan bij: tijdens het afsluitende panel waarin directie en sprekers kritische vragen uit de zaal beantwoorden.

In co-creatie samenwerken
voor het
beste resultaat

ADS Groep bepaalde de bouwstenen en het thema van de dag. Wij gaven er invulling aan en zochten ook juist buiten de lijntjes naar mogelijkheden. Opzet van de eigen locatie, invulling van de sprekers, interactie met de bezoekers: de link tussen programma en het thema was helder.

Bekijk ook

Of het nu gaat om omvangrijke projecten of kleinere initiatieven, van intieme bijeenkomsten tot uitbundige feesten, wij bieden voor elk evenement een geschikte en eervolle invulling.
© Copyright Pink Lemon Events 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen
0.00

vimeo-video-