About us

Met passie werken aan de droom van je leven! Dat is wat wij doen, dag in, dag uit.

Geloven in de kracht van live! Het samenbrengen van een groep mensen met 1 doel: een mooie ervaring creëren.  De liefde voor live en het nastreven van perfectie zijn de belangrijkste drijfveren. Pink Lemon is vernieuwend en verrassend. Een pionier binnen de eventwereld met maar 1 doel: de verwachting van de opdrachtgever overtreffen.  Een relatie-event, opening, beurs, congres of bruiloft, hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres.

Als frisse start-up denken wij na over de boodschap die jij wil communiceren naar jouw gasten. We creëren, coördineren en regisseren ontmoetingen, niet alleen op het event zelf maar ook voorafgaand aan het evenement en achteraf. Voor iedere vraag, een passend voorstel!

This is how we do:

Pink Lemon Events is vernieuwend en verrassend met als doel om verwachtingen te overtreffen. Events die de juiste snaar weten te raken bij jouw gasten, impact hebben en van waarde zijn. Als strategisch partner helpen wij jouw doelstellingen te realiseren.

Werkwijze:
Wij creëren, produceren en regisseren, allemaal onder 1 dak. Juist door deze manier van werken zorgt voor een optimaal gestroomlijnd voortraject. Organiseren in co-creatie of liever dat wij alles uit handen nemen? Beide opties behoren tot de mogelijkheden. Bel snel voor een vrijblijvende kennismaking.

Pink Lemon Events | Velperplein 23, 6811 AH Arnhem T. 040-720 06 69 E. info@pinklemonevents.nl